Kasvatus

Minion pienenä 1     Minion pienenä 2     Minion pienenä 3     Minion pienenä 4     Minion pienenä 5     Minion pienenä 6

Fi*MinMin-kissalan takana olen minä, Sanni Helsingistä. Olen yhdessä avomieheni kanssa tällä hetkellä kahden Birma-tytön omistaja, huoltaja ja palvelija. Kotona kanssamme asustelevat Birmat Minion Fi*Suffelin Sweet Snow Princess sekä Minin pentu ja kasvattini My Fi*MinMin Milana.

Fi*MinMin-kasvattajanimeni on hyväksytty Suomen Kissaliiton toimesta ja rekisteröity FIFessä 14.3.2016. Olen jäsenenä Uudenmaan Rotukissayhdistyksessä ja olen myös Pyhä Birman Kissa ry -rotuyhdistyksen kasvattajajäsen.

Olen aina ollut äärimmäisen kissarakas ja haaveillut omasta rotukissasta lapsuudesta lähtien. Kissan hoitoa sain opetella lapsuudenkodissani ja seurata vierestä maatiaiskissa Vanttua, joka on sittemmin siirtynyt tähdeksi taivaalla. Ihastus kissoihin ja erityisesti tarkoin jalostettuihin sellaisiin säilyi ja kun aika oli oikea, muutti Minion Porista Helsinkiin osaksi pientä perhettämme. Ajatus kasvatuksesta syntyi pennun kasvua ja kehitystä seuraten.

Minion sai MinMin-kissalan ensimmäisen pentueen loppuvuodesta 2016 ja on sittemmin eläköitynyt lapsentekohommista, jotta rauha saatiin säilytettyä äidin ja tyttären välillä täällä kotona. MinMin-kissalan birmankasvatus jatkuu My-kissan voimin syksyllä 2018.

Kirjoitan itsestäni ja mietteitäni rotuun, kasvatukseen ja kissan päivittäiseen hoitoon liittyen enemmän blogin puolelle. Laita ihmeessä sähköpostia tai kommentoi blogin kommenttikenttään, mikäli haluat kuulla jostain lisää. Ollaan yhteydessä!

Sanni

2 Replies to “Kasvatus”

  1. Hei!

    Olisin kiinnostunut varailemaan pentua mikäli ennen kesää tulee pentuetta ja sattuu sininaamioinen pentu pesueeseen, uros tai naaras ei väliä. Kahden aikuisen talouteen Kempeleeseen seurakissaksi.

    Yst.terv. Johanna Laukka

    1. Moi! Valitettavasti MinMin-kissalaan ei ole suunnitteilla pentuetta ennen kesää. Onnea pennun etsintään!