Kevättä rinnassa – Masi etsii tyttöystävää!

Fi*MinMin-kissalan ensimmäiset pennut ovat nyt vuoden ja 2 kk vanhoja, kaikki terveitä ja hyvin voivia. Kuulin pentueen kuopuksen Masin omistajalta, että lisääntyvä valon määrä on saanut pojalla kevättä rintaan. Toistaiseksi Masi on joutunut kurnuttamaan tyhjille seinille, mutta nyt keväällä olisi hienoa, jos Masille löytyisi sopiva tyttöystävä kaveriksi.

Väriltään Masi on sininaamio eli SBI a. Nuori herra on mekoisen kookas ja tällä hetkellä painoa on vajaan viiden kilon verran. Rakenteeltaan kissa on birmamaisen vankkaa tekoa. Masin, kuten muidenkin saman pentueen kissojen, pointtien väri on erityisen syvä ja kaunis sininen. Isältään Masi sai synnyinlahjana kauniit ja persoonalliset surusilmät, joiden väri on kauniin syvän sininen ja sävy tasainen. Sukat ja kiilat ovat pojalla kunnossa, joskin kiilat nousevat takaa hieman korkealle, mutta eivät liikaa ja ovat symmetriset. Masin kanssa on käyty kerran näyttelyssä ja nuorten luokassa Masi sai arvion EX1.

Masi on luonteeltaan peloton ja erittäin energinen, kuten nuoren herran kuuluukin olla. Masin lempileikkeikkeihin kuuluvat erilaiset vesileikit, joita voi seurata Masin omalla Instagram-tilillä @masithebirma. Kolli ei ole tähän mennessä merkkaillut.

FIV- ja FeLv-testit on Masin kohdalla suoritettu 12.12.2017, tulos negatiivinen. Veriryhmä on A. Masin munuaiset on ultrattu samalla käyntikerralla puhtain paperein. Masin sukutauluun voi tutustua PawPedsissa.

Masilla ei ole entuudestaan pentuja eikä vielä kokemusta tyttöjen treffailusta. Kolli asuu Helsingissä perheen ainoana kissana ja treffaa tyttöjä naaraan luona. Masi on käytettävissä suunnitelmalliseen kasvatukseen vuoden 2018 aikana. Kissan pentumäärä halutaan pitää maltillisena Pyhä Birman Kissa Ry:n kavatuksen tavoiteohjelman mukaisesti. Tiedustelut Masiin liittyen omistajan, Juliana Pesolan, kautta juliana.pesola(a)gmail.com.