Pyhä Birman pennut syntyvät toukokuussa!

Kevät toi tullessaan iloisia uutisia MinMin-kissalaan, sillä ilokseni voin ilmoittaa täällä blogin puolella, että odotamme pentuja syntyväksi toukokuussa 2019!

Pentueen emo on MinMin-kissalan oma kasvatti FI*MinMin Milana eli My ja isä valloittava True Love eli Turo FIN*Rais-Kis-kissalasta. Pentujen laskettu aika on 11.5. ja jos kaikki menee hyvin, pennut syntyvät täällä kotonamme Töölössä, Helsingissä. Jännityksellä odotamme, kuinka lopputiineys etenee, tähän mennessä emo on ollut oikein hyvinvoiva.

Turo-iskä poseerasi kameralle leppoisasti.

Sekä emo että isä ovat molemmat sinitabbyja (SBI a 21), joten suurella todennäköisyydellä pentue tulee olemaan sininen. Yhdistelmästä voi olla mahdollista syntyä myös liloja pentuja, joten pientä jännitystä on ilmassa tulevien pentujen värin suhteen.

Sekä emo että isä ovat asianmukaisesti FIV- ja Felv-testattuja ja A-veriryhmää. Sukusiitosprosentti on tulevilla pennuilla matala, vain 0,446 % 10. sukupolvessa. Tulevien pentujen sukutaulua voi tutkailla syvemmin Pawpedsissa.

Tulevan pentueen pennut ovat valmiita muuttamaan loppuelämän koteihinsa elokuun puolenvälin tienoilla. Siihen asti ne saavat kasvaa ja kehittyä My-mamman hellässä huomassa meidän ihmis-palvelijoiden ja tietysti perheemme toisen kissan ja MinMin-kissalan kantaemon Minionin valvovan katseen alla.

Pentuihin liittyen minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse sanni(a)minmin.fi. Kerrothan samalla hiukan itsestäsi ja mahdollisesta muusta perheestäsi.

My-emo näyttää, mitä mieltä on mallina olemisesta tiineenä.