FI*MinMin Matous

Eilen koitti päivä, jolloin MinMin-kissalan ensimmäinen pentu lähti matkaan kohti uusia seikkailuja. Pesueen kuopus, Masi, suuntasi ihanaan perheeseen tänne Helsinkiin eli kauas ei poika lähtenyt.

Masi oli pesun jäljiltä paraatikunnossa kunnes äiti lyttäsi turkin omalla pesulla <3

Fiilikset ovat tietysti hieman haikeat, mutta tiedän että Masi saa ihan parhaan loppuelämän kodin ja kivat uudet palvelijat. Veikkaan, että ei mene kauaakaan ennen kuin poju kieräyttää kaikki hännänhuippunsa ympärille :)

Odotamme jännityksellä, kuinka sukkabisnes lähtee käyntiin uusilla kulmilla!

Tämä postaus on vain Masille ja keräilin kuvia ja kivoja muistoja matkan varrelta :)

Ihan varmuudella yllä olevasta ei voi sanoa, mutta Masi siinä todennäköisesti on. Takajalan sukan korkeus viittaisi pentu ”Valkoiseen”, joksi häntä ensimmäiset viikot kutsuimme.

Masi on oikea hurmuri ja surusilmät ovat valloittaneet kaikki. Masi on pennuista isoin ja tyypillä on ihanan rauhallinen luonne. Vaikka kyllä ne kello yhdentoista rallit Masikin taitaa eli ehkä hän ei olekaan niin rauhallinen.

Ainakin täällä kasvattikodissa Masi tykkäsi kiipeillä ja kekkuloi milloin missäkin. Päämäärä jäi toisinaan meille vähemmän ymmärtäville epäselväksi, mutta kyllähän sitä nyt tuolin selkänojalta avautuu aivan toiset todellisuudet.

Masi, Masiiba, Masilainen hän oli meillä. Toivomme Masille lukuisia lempinimiä matkan varrella, sillä rakkaalla lapsella on monta nimeä :)

-Sanni-

3 Replies to “FI*MinMin Matous”

  1. Hän on niin ihana! ❤ Muutaman lisänimen on poika tosiaan saanut: Masinen, Mastori, Masinaattori ja mr. Masi! 😸

    1. Niin on <3 Masinaattori on aivan mahtava nimi!

  2. Hyvää matkaa Masi, have a good life !