MinMin Mischa etsii kotia!

Ilokseni voin kertoa täällä blogin puolella, että MinMin-kissalan viidestä pennusta neljälle on löytynyt ihanat kodit. Kaunis sinitabbynaamio-poikapentu on vielä vapaana kivalle perheelle.

Vapaana oleva poika, rekisterinimeltään MinMin Mischa ja tuttavallisemmin pentu Lila, on pentueen keskimmäinen. Lila on varsin kaunis tapaus syvän sinisine silmineen ja on rakenteeltaan hieman sisaruksiaan jykevämpi. Oiva Birma-poika siis!

Pikku-Lila tuli tähän maailmaan koivet edellä ja on siitä asti ollut oman tiensä kulkija. Lila on varsin hyväkäytöksinen ja kohtelias nuori herra – jos kissa nyt voi olla kohtelias – ja helposti käsiteltävissä.

Kuten muutkin MinMin-kissalan pennut, Lila tykkää olla sylissä ja osallistuu tarmolla erilaisiin kodin askareisiin, kuten astianpesukoneen täyttöön ja ruuanlaittoon.

Lila-pentu etsii kotia, jossa se pääsisi siitoskäyttöön

Lila on pentueesta eittämättä Birmamaisin ulkonäöltään ja tästä syystä pennulle on etsinnässä koti, joka voisi olla kiinnostunut kissan pitämisestä siitoskäytössä ennen kuin kissan leikkaa.

Kissan siitosura ei vaadi näyttelyissä käymistä, joten mikäli näyttelytoiminta mietityttää, sen ei tarvitse olla siitosuroksen pitämisen esteenä. Siitosuraan ei myöskään tarvitse sitoutua vuosiksi, vaan olisi hienoa, jos kollia käytetään yhdelle-kahdelle naaraalle tulevaisuudessa ja sen jälkeen kissa voi siirtyä lokoisille eläkepäiville lemmikkikissana.

Siitosura ei ole täysi välttämättömyys, mutta luovuttaisin pennun mielelläni perheeseen, joka ei näe siitoskäyttöä mahdottomuutena ja on halukas ottamaan aiheesta selvää, kasvattajan tuella tottakai. Kasvattajalle tärkeintä on kuitenkin löytää Lila-pennulle rakastava loppuelämän koti, sillä hän on aivan valloittava tyyppi!

Jos arki siitosuroksen kanssa mietityttää, voi aiheeseen tutustua kirjoittamassani postauksessa Kokemuksia arjesta siitoskollin kanssa, johon haastattelin siitosuroksen omistajaa hänen kokemuksistaan Masi-kissan kanssa elämisestä. Sen voin tässä paljastaa, että merkkailu ei kuulu Masi-pojan harrastuksiin ja harvoin muidenkaan leikkaamattomien Birma-poikien :)

Lila asustelee nyt minun, avomieheni sekä perheen muiden kissojen kanssa Töölössä ja on valmis muuttamaan loppuelämän kotiinsa elokuun puolivälissä. Sitä ennen pentu on sirutettu ja rokotettu kahdesti.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos Lila-poika kiinnostaa tai haluat kysyä jotakin poikakissan siitosuraan, meihin tai Lila-pentuun liittyen! MinMin-pentujen hankintaan liittyviä tietoja olen kirjoittanut Viisi ihanaa Birman pentua -postauksessa, joka kannattaa lukaista myös.

Tästä rauhallisesta sylinvaltaajasta saa aivan ihanan lemmikin :)