Mr Hermés at Your Service

Viimein viime viikonloppuna Minion aloitti soidinmenonsa ja neidin kiihkeästä pyynnöstä noudimme valitun herrasmiehen Nurmijärveltä häntä tapaamaan, jotta ei nyt ihan seinille tarvitsisi  huudella.

Treffit oli etukäteen sovittu  sinitabbynaamio Fi*Demian Güntherin kanssa Fin*Rais-Kis-kissalasta. Günther, tuttavallisemmin Hermés, asustaa oikein ihanassa sijoituskodissa Nurmijärvellä Minnan ja perheen hyvässä hoivassa. Kiitos molemmille Minnoille Hermésin lainasta, nyt vain toivotaan parasta!

Hermés 2

Herra siis saapui meille sunnuntaina 11.9. kylään ja siitä se tutustuminen sitten alkoikin. Mini oli melkoisen epäluuloinen vierasta kohtaan, mutta Hermésillä oli tehtävä suoritettavana, eikä siinä liikoja ehtinyt seurustelemaan. Herra lähetettiin kotiin lepäämään seuraavan tiistaina onnistuneen vierailun päätteeksi, eli nyt vain odotellaan. Mahdollisista pennuista voi alkaa odottaa merkkejä lokakuun alussa näkyväksi ja näitä pentuja voi odottaa syntyväksi marraskuun lopulla.

Hermés: MinionVierailun jälkeen meillä on oltu vielä vähän levottomia, mikä sekin kuuluu välillä kuvaan, ja nyt loppuviikosta lepäilty ja tuijoteltu tyhjyyteen.

Hermés-herra oli oikein mukava tuttavuus ja näyttelyurakin on mennyt tähän asti oikein hyvin. Hermés on hyvän kokoinen, joten toivon, että yhdistelmästä saadaan mahdollisille pennuille vähän kokoa ja tanakkuutta lisää. Nähtäväksi jää nyt millaisia palleroja sieltä on tulossa, jos vierailu onnistui toivotulla tavalla. Värimuunnoksista mahdollisia ovat näillä näkymin sininen ja lila tabbylla tai ilman. Miniä en ole testannut suklaan osalta, jota kisu mahdollisesti kantaa ja Hermésin osalta en osaa sanoa, onko se tabbyn (agoutin) suhteen hetero- vai homotsygootti, joka vaikuttaa tuohon tabbyn periytymiseen pennuille. Pitäähän sitä pientä jännitystä olla!

Molempien kissojen sukutaulun voi tarkistaa Pawpedsissä ja osan terveystiedoista Omakissan julkisesta näkymästä. Molemmat kissat ovat veriryhmää A ja todettu FIV ja FeLV -negatiivisiksi.

Hermés 3Nyt siis odotellaan. Päivittelen tänne blogin puolelle pentuprojektin etenemistä, joten olethan kuulolla. Laita ihmeessä sähköpostia, mikäli haluat tutustua minuun ja Miniin ja olet kiinnostunut Birmasta rotuna ja ehkä lemmikkinäkin.

-Sanni-