Pennut saavat nimet!

Terveisiä MinMin-kissalasta!

Birman pennut sen kuin kasvavat ja ikää tulee tänä juhannuksena koko pesueelle kuusi viikkoa. Hurjaa, kuinka nopeasti aika rientää, olemme lähes puolessa välissä yhteistä matkaamme.

Pentu Hile saa nimekseen MinMin Choupette.

Palvelusväellä on ollut täysi työ erottaa viisi samanväristä pentua toisistaan ja matkan varrella olemme saaneet arvuutella kerran jos toisenkin veljesten ja siskosten välillä, kun emo on ehtinyt nuolla merkin pois hännän huipusta.

Onneksi pentujen välillä on tunnistettavissa pieniä eroavaisuuksia kun tarkkaan katsoo ja kukin on lopulta saanut oman värisen merkin uudestaan häntäänsä.

Pentu Hopeasta tulee MinMin Moriz.

Pentueen nimien valitseminen on kovin jännittävä vaihe kissan kasvatuksessa. Sitä haluaa antaa pennulle nimen, joka ehkä kertoo kyseisestä yksilöstä jotakin ja myös antaa pennulle edellytykset hyvään elämään, jos voi ajatella että nimellä on siinä yhtälössä mitään merkitystä.

Pentu Lilan nimi on MinMin Mischa.

Tämän pentueen kohdalla yhden tytön nimi oli valittu jo ennen kuin tytöstä oli vielä tietoa. Tämän nimen sai pentueen esikoinen, pentu Hile, jonka nimeksi tulee MinMin Choupette. Choupette on keväällä menehtyneen muoti-ikoni ja ranskalaisen Chanel-muotitalon pääsuunnittelija Karl Lagerfeldin Pyhä Birman ja ”elämän rakkauden” nimi. Suotakoon tälle pennulle edes murto-osa siitä yltäkylläisyydestä, mitä kaimansa nauttii :)

Ajatukseni oli antaa kaikille muille pennuille M:llä alkava venäläistä taustaa oleva nimi. Pojat saivatkin nimensä suunnitelmien mukaisesti ja venäläistaustaisista nimistä löytyi oikein komeat kissan nimet; Moriz, Mischa ja Maxim.

MinMin Maxim on pentu Hiekka.

Pentu Ruusu saapui tähän maailmaan viisikon viimeisenä. Valitun lakan värin (ruusukulta) täytyi olla enne – tämä pentu meni ja avasi silmänsä hieman liian aikaisin ja sitten jouduimmekin koko väellä elämään pentujen ensimmäisen elinviikon verhoin pimennetyssä huoneessa. Tästä syystä aloimme nimittää pentu Ruusua alusta asti Prinsessa Ruususeksi, alkuperäiseen tarinaan nähden hieman nurinkurisesti. Prinsessa Ruususesta tulee MinMin Aurora tarinan prinsessan nimen mukaan.

Pentu Ruusun nimi on MinMin Aurora.

Nyt kun kaikilla pennuilla on nimet ja rekisteriasiat on laitettava eteenpäin, on aika etsiä pennuille koteja. Mikäli olet kiinnostunut MinMin-kissalan pennuista, olethan yhteydessä sähköpostitse.

Kirjoittelin edelliseen postaukseen Viisi ihanaa Birman pentua hieman pentujen hankkimiseen MinMin-kissalasta liittyvää asiaa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa myös se.

Mukavaa juhannusta MinMin-kissalasta!