Pentuja suunnitteilla syksylle 2016

Etusivullahan se jo lukeekin, mutta ilmoitetaan nyt täällä bloginkin puolella, että Fi*MinMin-kissalassa on pentuja suunnitteilla syksylle 2016, mikäli kaikki menee hyvin. Yhdistelmää en vielä tohdi kertoa ennen kuin valittu herrasmies todella tekee reissun tänne Helsinkiin, mutta sen verran voin paljastaa, että tämän hetken suunnitelmien mukaan karvapalloja olisi joulun alla maailmassa sinisinä ja tuurilla jopa liloina tabbylla tai ilman :) Kuinka jännittävää!

Pentuja suunnitteilla: Minion

Näinä päivinä lähdemme noutamaan valittua sulhoa kylään Helsinkiin, laitan erikseen tänne blogin puolelle tietoa, kuinka vierailu meni. Tuleva sulhanen on valittu paitsi sopivan värinsä myös hyvän kokonsa vuoksi pariksi Minille, mukavaa luonnetta unohtamatta tietysti. Toivon isältä pennuille hyvää kokoa, sillä Mini on hieman pieni ja odotan yhdistelmän tuottavan myös kauniin syvän väriset pointit pennuille oli tuleva väri mikä tahansa. Sukka- ja kiilatilanne on myös oikein loistava vanhemmilla, mutta niiden periytymistä on kovin vaikeaa ennustaa.

Laitathan viestiä blogin kommenttiboksiin tai suoraan sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää tulevista suunnitelmistani.

-Sanni-