Veljekset MinMin ja sukkabisneksiä

Pennuilla on ikää nyt hieman yli 11 viikkoa ja vauhti vain kovenee. Siinä missä 5-viikkoiset kipittelivät söpösti olohuoneen matolla, luovutusikää lähestyvien pentujen tarmo on kasvanut aivan uusiin mittoihin. Vauhtia otetaan kaikkialta, mihin neulanterävät kynnet saavatkaan tarrattua. Yhtä menetettyä vessapaperirullaa lukuun ottamatta mitään ei ole onneksi hajonnut. Paitsi yksi kissan lasilautasista. No, siinä on kaikki. Kissat ovat ehjiä ja se tässä onkin päätavoite.

Koko kolmikko ehtii asua meillä vielä kolme viikkoa ennen uusiin koteihin muuttoa.

Milo ei aio kommentoida sukkabisnestä.

Seuraavaan kolmeen viikkoon tulee varmasti mahtumaan jos jonkinlaista kommellusta.

Viime yön aikana Veljekset MinMin olivat siirtyneet sukkabisneksessä uudelle, entistä järjestäytyneemmälle tasolle. Viitteitä sukkatoiminnasta oli ollut havaittavissa jo aiemmin ja kerran tallensimme Masi-pojan sukansiirtopuuhissa videolle. Sukkia on silloin tällöin löytynyt paikoista, joihin sukka ei kuulu. Toiminta on ollut ilmeisen kannattavaa ja vaatinut toimintamallin uudelleenjärjestämistä ja uuden henkilöstön palkkaamista.

Sukkabisnes on kovassa nousussa ja kasvua lähdetään hakemaan uusilla tuotteilla. Kengännauhat ovat valitettavan kiven alla, toteaa sukkatoiminnan johtaja Masi.

Masi pysyy toiminnan johdossa, lisäksi hänellä on sukkien kuljetusvastuu. Tehostaakseen toimintaa ja pystyäkseen keskittymään olennaiseen, Masi on ottanut palkkalistoille harjoittelijaksi Milon, jonka tehtäviin kuuluu sukkien haaliminen. Viime yönä sukat tiputeltiin pyykkinaruilta kuljetusta varten. Toiminta jatkui aamuun asti ja sukkien siirto oli vielä kesken palvelusväen aloittaessa aamutoimet.

Pingi pesee sukkansa koko toiminnasta.

Toivotamme kaikkea hyvää sukkabisnekseen ja erityisesti onnea Milolle ensimmäisestä työpaikasta. Toivomme Milolle vakipaikkaa määräaikaisuuden jatkoksi, nuorille tarjotaan pätkätöitä aivan liikaa.

-Sanni-